Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valaki már megint feltalálta a kereket?

Szóval óriási felfedezést tettek kutatók: a csimpánzok hisztiznek, ha kudarc éri őket (valahogy emlékeztet a dolog egy bizonyos Viktor nevű alak viselkedésére...)
Érdekessége a dolognak, hogy például a kedves macskám, aki úgy 12-14 éves lehet – felnőtt volt, mikor örökbe fogadtuk és az egykori gazdája nem tudta megmondani, mennyi idős – ha valamit nem kap meg, amit épp akar, legyen szó simogatásról, kajáról, általa kinézett, de nem neki fenntartott fekvőhelyről, iszonyatos hisztit képes rendezni. :)
Szó szerint. Tépi a szőnyeget, kb. úgy, mint amikor a karmait élesíti, nyávog, rohangál, szóval elég határozottan a tudtunkra adja, hogy valami nem tetszik neki.
És ez csak egy macska, nem egy főemlős. Miért vannak a tisztelt kutatók meglepve azon, hogy egy majom is képes ilyen viselkedésre?
Vagy csak a szokásos, brit tudósok lexikonának egy új fejezetét olvashattuk?

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsosliba.blog.hu/api/trackback/id/tr335342192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása