Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tarzan park a IV. kerületben

Örömmel értesültem róla, hogy szép, új park nyílik rövidesen a IV. kerületben. Sajnos úgy tűnik, kommentálni nem lehet a cikket, így kénytelen vagyok itt megtenni.

Szóval szép. Felújították a romos kerítés egy részét, kivágtak pár fát, felszereltek sok játékot. Hát igen... és egy pénztár bódét is. Mert a szép új park fizetős lesz. Ez még mindig nem zavarna, de amennyire tudom, az a terület a napközis táboré volt. Viszonylag sok, kellemes árnyékot adó fával. Amit most elvettek a tábortól, mert valaki már megint a zsebét akarja tömni.

Sajnos a park homepage-e egy facebook oldalra mutat, azt meg nem tudom megnézni, ugyanis nálam tiltott terület a facebook. Ha valakinek van közelebbi infója erről, szívesen fogadom. Mert amit kívülről látok ebből az egészből, az elég bicskanyitogató. :(

A cím meg innen: https://www.youtube.com/watch?v=qyLpXSBBqYI

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsosliba.blog.hu/api/trackback/id/tr235361574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása