Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/01/22/hollywood_tovabbra_is_burkoltan_rasszista/

Megjelent ez a förmedvény az index címlapon.
Nyilvánvalóan ökörség. Kommentálható volt. Miután néhányan megírtuk, hogy kapitális faszságokat hordott össze a mester, törölték a kommenteket és a lehetőséget is letiltották. Kár, hogy a fejlécben még ott a nyoma, hogy volt 16 hozzászólás. :D

Mert ugye a rasszista amerikában lehet olyan film, amiben kizárólag négerek szerepelnek, de olyan filmről nem tudok, amiben legalább egy néger ne bukkanna fel. Extrém példának említhetem a Galaxis útikalauz legújabb (s egyben legszarabb) feldolgozását, valaki említette az egyik Will Smith filmet, aminek az eredeti történet szerint egy európai férfi a főszereplője stb. (félreértések elkerülése végett: semmi bajom a négerekkel, de azt a fajta pozitív diszkriminációt, amit az amcsi filmipar megenged magának, legalább annyira rühellem, mint a "nemnáci", rasszista, gerinctelen barmokat)

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsosliba.blog.hu/api/trackback/id/tr255777493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása